viernes, 15 de octubre de 2010

UN RECORRIDO POR LOS PUEBLOS

A partir de una propuesta de Hildegarda, Associació Cultural de Dones y el Àrea d'Igualtat de la Diputació de Barcelona, un grupo de mujeres, desde diferentes disciplinas (Arte, literatura, salud) estamos realizando un recorrido por las diversas Regiduries de dones, para llegar hasta donde generalmente no llegan las actividades que se hacen en Barcelona.

Y yo, voy feliz con mis letras y mis libros, organizando Talleres de escritura , para potenciar la creación y para difundir los textos hechos por autoras. Ya llegué a Mataró, Barberà del Vallés, Cervelló. Hoy fue Vilanova i la Geltrú. Y aún quedan!
Gente linda, gente participativa. 
Me encanta que quieran escribir, darse la voz!

Aquí va el programa de hoy

Taller d'escriptura i lectura crítica: Mirades de dones

A càrrec de Nora Almada.

Aquest curs indaga en l'escriptura feta per dones. Sorgeix a partir de dos propòsits: el primer, generar un lloc per reflectir el contingut del seu nom. El segon propósit, coincideix amb l'objectiu de tot taller, es a dir, destriar, investigar, debatre, transformar, crear textos i crear noves formes de llegir.

Mirades de dones

Va destinat a persones que desitgin apropar-se a l'escriptura creativa i també, per aquelles que, treballant ja en la seva pròpia obra, vulguin investigar en la recerca d'estil, recursos i efectes a través de l'obra d'autores de qualitat.

La diversitat de títols permet reconèixer gèneres narratius i ens ajuda a trobar temes com a materia d'escriptura.

Inscripcions a la biblioteca.
Places limitades.

Organitza: Espai d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona.

Divendres, 15 d'octubre de 17 a 20 h. Biblioteca Joan Oliva.

1 comentario:

CARME dijo...

Hola Nora
Ahir el taller va ser molt interessant. Vaig quedar-me amb ganes de dir més coses del llibre, de sensacions i detalls que em van resultar molt bonics.
Vaig copsar que en un moment o altre de la nostra vida a tots se'ns fica a l'ull el vidret de l'oblit, però que amb l'escalfor de l'amistat i de l'estimació, podem fondre'l i recuperar l'amor en el nostre cor.
M'agradaria no predre el contacte.
Fins a la propera
Carme (Vilanova i la G)